Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy 

Puh. 010 231 7171
mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kattojen Uudisrakentamista Oulun seudulla

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy tekee remontti- ja huoltotöiden lisäksi myös kattojen uudisrakentamista. Katon asentaminen vaatii ammattitaitoa, huolellista suunnittelua sekä laadukkaita materiaaleja. Yrityksemme on erikoistunut kattojen vedeneristystöihin jo 30 vuoden ajan ja neuvommekin mielellämme sopivimpien kattomateriaalien valinnassa. Uudisrakentamisen tavoitteena on aina ehdottoman kestävä ja tyylikäs katto.

Uudisrakentaminen

  • Huopakatot (tiivissaumaiset bitumikermikatot)
  • Modernit tiivissaumaiset kolmiorima huopakatot
  • Yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille

Teemme kaikki kattoremontit avaimet käteen -periaatteella tai sopimuksen mukaan. Myönnämme vesikattotöille 10 vuoden takuun.

Kysy myös hallirakennusten rakentamisesta avaimetkäteen periaatteella, joko vuokraukseen tai myyntiin.

Pyydä tarjous!

Varmista vedenkestävä katto ja tilaa uudisrakentamisen palvelut Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:ltä. Toteutamme kaikki kattotyöt Oulun seudun asiakkaille vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!