Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Kestävyydeltään ylivoimaiset ratkaisut

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Puh. 010 231 7171

mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Kattotyöt Oulun seudulla jo 30 vuoden ajan

Kaipaako kattosi korjausta? Haluatko varmistaa ettei vesikate vuoda?

Kun kiinteistönne katto tarvitsee asiantuntevaa korjaussuunnitelmaa ja toteutusta, valitse Oulun Vesikate ja Rakennus Oy. Annamme kattotyölle hyvän tarjouksen ja hoidamme urakan vankalla ammattitaidolla. Yritys on palvellut Oulun talousalueen asiakkaita luotettavasti jo vuodesta 1989 lähtien.

Olemme erikoistuneet tiivissaumahuopakattojen saneerauksiin, uudisrakentamiseen sekä huoltoihin.

Kattotyöt

Rakennamme myös hallikiinteistöjä avaimetkäteen periaatteella, joko vuokraukseen tai myyntiin, kysy tarjous.

Myönnämme vesikattotöille 10 vuoden takuun.

Pyydä tarjous kattotyölle!

Toimintamme periaatteena on ensiluokkainen työn laatu ja toimintavarmuus. Kun lisäksi käytämme parhaita kateaineita, voimme seistä tukevasti sanojemme ja työn laadun takana. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!