Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy 

Puh. 010 231 7171mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kattoturvatuotteiden asennusta Oulun seudulla

Muiden kattotöiden lisäksi kauttamme myös kattoturvatuotteet omakotitalojen, liiketilojen sekä taloyhtiöiden katoille. Hyvin tehty tikkaiden, lumiesteiden, kattosiltojen ja muiden tuotteiden asennustyö on ehdottoman tärkeää niin asukkaiden kuin katolla työskentelevien ammattilaistenkin turvallisuuden takaamiseksi.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy hoitaa kattoturvatuotteet jo 30 vuoden kattotyökokemuksella.

Kattoturvatuotteille myönnämme 3 vuoden asennustakuun ja 50 vuoden materiaalitakuun.

Kattoturvatuotteet

  • Seinätikkaat
  • Lapetikkaat
  • Turvatikkaat (hätäpoistumisteille)
  • Kattosillat
  • Lumiesteet
  • Kysy lisää!

Kattoturvatuotteiden lisäksi kauttamme rakennusten sadevesijärjestelmät.

Tilaa asennus!

Voit tilata kattoturvatuotteiden asennuksen erikseen tai huollon, remontin tai rakennustyön yhteydessä. Ota nyt yhteyttä ja pyydä tarjous! palvelemme Oulun talousalueella.