Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.


Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Puh. 010 231 7171

mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa

Teemme kattoremontit Oulun seudulla

Oikea aika tehdä kattoremontti on silloin, kun mitään ei ole vielä vialla. Kun katto vuotaa, on jo myöhäistä!

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy on toteuttanut kattoremontit jo 30 vuoden ajan Oulun talousalueen asiakkaille. Yrityksemme on erikoistunut vedeneristämispalveluihin ja meiltä saatkin varmasti vedenpitävät kattorakenteet. Kattoremonttien lisäksi teemme kattohuollot sekä kattojen uudisrakentamista.

Kattoremontti

  • Huopakatot (tiivissaumaiset bitumikermikatot)
  • Modernit tiivissaumaiset kolmiorima huopakatot
  • Vesikattojen muutostyöt tiivissaumahuopakatteeksi
  • Tiilikattojen maalaukset sekä sammaleen poisto- ja estokäsittelyt
  • Pellitykset (piipunpellit, tippalistat ja reunapellit ym. kaikille kattotyypeille)
  • Kauttamme sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
  • Lumenpudotukset

Teemme kaikki kattoremontit avaimet käteen periaatteella tai sopimuksen mukaan. Kaikilla asentajillamme on katto- ja vedeneritystöiden tulityökortti.

Myönnämme vesikattotöille 10 vuoden takuun.

Pyydä tarjous kattoremontille!

Tilaa kattoremontti ajoissa. Oulun Vesikate ja Rakennus Oy on kattotöiden luotettava asiantuntija. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!