Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy 

Puh. 010 231 7171
mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Parhaat katemateriaalit huopakattoon

Tiivis ja pitkäikäinen huopakatto syntyy ammattitaidolla kohteeseen soveltuvista materiaaleista. Käytämme pääasiassa SBS-kumibitumikermejä, jotka Suomen olosuhteissa ovat kestävyydeltään ylivoimaisia. Huopakattoihin SBS-katemateriaalit toimittaa meille Technonicol, Icopal sekä Mataki.

Myös muut käytettävät materiaalit ja tarvikkeet ovat laadultaan huipputasoisia ja tunnettujen valmistajien tuotteita.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kestävälle huopakatolle. Oulun Vesikate ja Rakennus Oy on kattotöiden kokenut osaaja.