Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy 

Puh. 010 231 7171
mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Referenssit ja yhteistyökumppanit

Ohessa muutamia kohteita, joihin olemme toteuttaneet katon vedeneristystöitä. Ota nyt yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous omalle urakallesi. Oulun Vesikate ja Rakennus Oy hoitaa kattosaneeraukset ja vedeneristystyöt ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

  • Kiinteistö Oy Oulun Terminaalivarasto 14000m2, Oulu
  • Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy 10000m2, Oulu
  • Raahen Prisma 3000m2, Raahe
  • Arinan kiinteistö 5000m2, Oulu
  • As Oy Värtönranta 4800m2, Oulu
  • Nallikarin Rantaravintola 1300m2, Oulu
  • Hailuodon Osuuspankki 750m2, Hailuoto
  • V.E.Lipponen Oy 1300m2, Oulu
  • Ruukin Vuokratalot Oy 1500m2, Ruukki
  • Peura- Trans Oy 1500m2, Oulu
  • Asunto Oy Liinankuja 10 1600m2, Oulu
  • Kylpylä Katinkulta 15000m2, Vuokatti
  • Tennishalli 5000m2, Oulu
  • Jäähalli 5000m2, Oulunsalo
  • Kauppahalli 5000m2, Ylivieska
  • Lisäksi teollisuuskiinteistöjä, kauppahalleja, käyttörakennuksia, asunto-osakeyhtiöitä, pienkiinteistöjä, omakotitaloja, kuntarakennuksia, kouluja, kesämökkejä sekä erikoisvesieristystöitä.

Yhteistyökumppanit

Yhteystyökumppaneitamme ovat mm. Technonicol, Icopal, Mataki, Vilpe, Helsingin Peltitarvike, Kourutek, Peltipaja Kovalainen, Karjaluoto, JT-Asbesti, Oulun Putkimiehet sekä Asennuspartneri.