Gneissikuja 7 90620 OULU | Puh. 010 231 7171

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy Facebook

Pyydä tarjous!

Kerro millaisesta kattoprojektista on kysymys, niin otamme yhteyttä.

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy 

Puh. 010 231 7171
mika.leinonen@oulunvesikate.fi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy
Gneissikuja 7
90620 OULU

Y-tunnus: 0791891-4
Puh: +358505212658

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Oulun Vesikate ja Rakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Säännöllinen kattohuolto säästää rahaa

Tasaisin väliajoin tehty kattohuolto pitää katon kestävänä ja tiiviinä. Kattohuollolla voidaan helposti välttää kosteusvauriot ja muut vuotojen aiheuttamat, joskus huomattavan kalliiksi tulevat, ongelmat. Oulun Vesikate ja Rakennus Oy on erikoistunut kattojen vedeneristystöihin jo 30 vuoden ajan, joten tiedämme, miten kattoasi kannattaa hoitaa.

Kattohuoltoon voi sisältyä esim.

  • Katon puhdistus
  • Vuotokohtien ja vaurioiden kartoittaminen
  • Vaurioiden korjaaminen tai tarvittaessa laajempi remontointi
  • Kattoturvatuotteiden tarkistus, tarvittaessa uudelleenasennus tai tuotteiden uusiminen
  • Kiinnitysten, pinnoitteiden ja toimintojen tarkastaminen ja korjaaminen

Saat kattohuollon jälkeen raportin, jossa on kirjattuna tehdyt toimenpiteet.

Tilaa kattohuolto!

Tilaa nyt kattohuolto ja varmista vedeneristyksen pitävyys. Oulun Vesikate ja Rakennus Oy on kattotöiden luotettava asiantuntija. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!